PDA

View Full Version : jak sie ZAREJESTROWAC

Martex
10-18-2002, 06:36 PM
no dobra, biorac pod uwage ilosc "ogladniec" kazdego tematu i ilosc ludzi bioracych udzial w dyskusjach na polskim forum (czyli w praktyce 0), jutro wstawie tu instrukcje JAK SIE ZAREJESTROWAC i jak sie lokowac... chyba wszyscy beda wtedy szczesliwi... przeciez to tylko gora 2 minuty zachodu!!!

:D

Martex
10-19-2002, 05:56 AM
udaj sie na http://forums.hmas.org

po lewej jest:
Login with username and password:
pod spodem
Not registered? Click here <--- kliknij tutaj

pojawi sie ekran
HMAS.org Forums Rules <-- wcisnij Agree

teraz mamy plansze rejestrowania
Registration: Required Information

wypelnij nastepujaco
User Name: ksywka
Password: haslo
Enter Password Again: haslo jeszcze raz
Email: twoj e-mail
Enter Email Again: e-mail raz jeszcze

te informacje ponizej sa opcjonalne, nie musisz wypelniac
Homepage: adres twojej strony
ICQ Number: numer ICQ
AOL Instant Messenger Handle: zostaw puste
Yahoo Messenger Handle: zostaw puste
Referrer: ksywka osoby, ktora polecila ci to forum
Birthdate: data urodzenia. miesiac/dzien/rok
Favorite Band(s): ulubiona kapela
Biography: kilka slow o sobie
Interests: zainteresowania
Occupation: czym sie zajmujesz

Signature: twoja sygnaturka
Allow Bulletin Board Administrators and Moderators To Send You Email Notices?: czy chcesz dostawac na mejla informacje? zaznacz yes
Invisible Mode? yes
Hide Email Address? ukrycie adresu e-mail tak lub nie
Automatically login when you return to the site? (uses cookies): automatyczne logowanie - zaznacz yes
Browse board with cookies? uzywanie ciasteczek, daj yes
Enable Private Messaging? mozliwosc wysylania wiadomosci. zaznacz yes
Send you an email when you receive a Private Message? czy chcesz otrzymac e-mail jesli dostaniesz wiadomosc. yes
Pop up a box when you receive a Private Message? wyswietla wiadomosc o otrzymaniu PM, gdy jestes na forum
Default Thread View: najlepiej ustawic ta opcje na maksa
Default Posts per Thread: jak wyzej
Start of the week: wybierz dzien poczatkowy tygodnia... bez komentarza
Time offset: czas Greenwitch albo srodkowo-eur. albo cholera wie jaki
Use 'Email Notification' by default: zaznacz YES a bedziesz dostawac zawiadomienia jesli ktos odpisze na twoj post
Use vbCode quick links on your message input screens?: bzdurki, zaznacz yes
Avatar: czyli obrazek pod ksywka...

SUBMIT

teraz poczekaj na e-mail, kliknij na adres podany w nim i voile... jestes zarejestrowany!!!

th0rn
01-03-2003, 06:31 AM
Marta ale ze sie napisala :) hehe...Szczesliwego Nowego Roku wszystkim...

Martex
01-03-2003, 06:44 AM
No dzieki, dzieki ThOrnek i nawzajem!!:)

th0rn
01-04-2003, 11:02 AM
hehe ale na angielskim forum to i ja sie bede w mordeczke meczyl ze slownikiem hehehe maj inglisz is poor :)pozdrawiam

th0rn
01-05-2003, 05:47 PM
mowisz czlowiek sie szybko uczy???ale ja jestem niereformowalny :) kiedy gracie w wawie??? :D bo mam propozycje nie do odrzucenia na znak przyjazni kapel hehe :)

th0rn
01-06-2003, 09:16 AM
rozumiem :) hehe do members page zajrze pewno a jakze :) a co do propozycji do dajta mi jakis mail do was czy cos?taki prywatny bo chcialem cos zaproponowac w mordeczke :) pozdro

th0rn
01-06-2003, 09:16 AM
zreszta wszystko jedno jaki hehe bylebyscie go przeczytali :P

th0rn
01-06-2003, 09:22 AM
tak se teraz pomyslalem....hieh co ja bede proponowal zrobie jak mysle i bedzie ok...bylebyscie przyjechali do wawy i grali a najlepiej jakbyscie przed graniem lub po zeszli ze sceny do baru czy cos co by pogadac...powiem wprost zasponsoruje Marte w koszulke Sphere ot tak na znak sympatii mojej kapeli dla waszej heheh :))) oczywiscie jesli Marta bedzie chciala czy cos...:D dobra trza popracowac troche kurka bo mnie z pracy wyleja czy jak :)

th0rn
01-06-2003, 09:37 AM
hehe no fajna sprawa :))) no ja juz zalatwilem i niedawno nam przyslal kolega bo sie zajmuje takimi rzeczami...w zasadzie proste te koszulki z przodu logo z tylu adres strony i na rekawie nick ale fajne uczucie we wlasnej koszulce :)

th0rn
01-06-2003, 11:16 AM
nie no t-shirty...a robil to moj kolega z perkusji online...

th0rn
01-31-2003, 08:33 AM
dzwonilem ale nie odbiera wiesz on ma male dziecko teraz tak jak wy i czasem nie ma jak odpisac nawet...ale mysle ze odpisze wam jakos szybko zreszta bede dzwonil do niego jeszcze...

th0rn
01-31-2003, 06:16 PM
napisales maila ponownie???

eRyahXa0S/Darth Wojtex
02-26-2004, 02:56 PM
E.. skoro to topic o rejestrowaniu sie, a jakos tak przypadkiem tu trafilem, to sie zapytam, jak wstawic wlasnego awatara, jesli sie da.. i nie ma, ze 2 minuty trza sie rejestrowac, ja mialem problemy przez 4, huh..

Martex
02-26-2004, 03:06 PM
User cp --> edit options --> avatar :)

eRyahXa0S/Darth Wojtex
02-26-2004, 03:08 PM
Aha.. no, wiesz, doperio sie zarejestrowalem i sie denerwuje, mam treme i tym podobne sprawy, jeszce musze wszystko tutaj poznac i poduczyc troche anglika i wogle takie orzeszki ;). Prynajmneij teraz nie ebdziecie narzekali na brak ruchu wsrod polakow;]

Martex
02-26-2004, 03:14 PM
Z Toba to dogonimy forum In Flames :lol:

eRyahXa0S/Darth Wojtex
02-26-2004, 03:52 PM
Hm.. pewnie kiedys.. chyba, ze tu ktos dorobi jeszce forum o Samaelu ;)

eRyahXa0S/Darth Wojtex
02-28-2004, 08:44 AM
Uznam to za komplement :lol:

Xytras
03-11-2004, 02:30 PM
kurcze no to udalo mi sie zarejestrowac;)

Martex
03-12-2004, 10:30 AM
gratuluje i witam:)