PDA

View Full Version : Enter Chaos w Progresji

Xytras
05-16-2004, 05:01 PM
byl ktos z Was na tym koncercie??

powiem o tym koncercie ze ogolnie byl dobry
mnie jednak nie porwal podobnie jak koncert przed Canibalami ktory widzialem

ale ten w progresji i tak byl o wiele lepszy
ale tez zdaje mi sie ze jednak Progresja to za maly klub jak na Enter Chaos

milo mi bylo takze poznac Marte
napewno jak Enter bedzie gral w Wawie to przyjde na ten koncert
moze w koncu nadejdzie taki dzien ze pojde na koncert Enter Chaos o ipadnie mi kopara z wrazenia
tak czy inaczej wczorajszy koncert uwazam za udany
dzieki

eRyahXa0S/Darth Wojtex
05-18-2004, 11:44 AM
Ale przeciez bootlegi nie sa legalne :P.. a pojdzie wyjdzie za 20 lat, ze Eld ma na stanie bootlegi EC sprzed 2 dekad i sprzedaje po takiej cenie, ze po tygodniu bedzie jezdzil nowym Porsche ;]

DTHsane
05-21-2004, 01:37 PM
Byłem na tym koncercie i moim zdaniem EC prezentowal sie bez zarzutu. Energia bijaca ze sceny wrecz mnie powalila (moze dlatego, że czekalem na ten koncert 4 godziny i bylem troche ospaly ;) (skad 4 godziny? - ano 2 opoznienia i kolejne 2 pozalsieboze supporty)). Akustyka to tam chyba w ogole nie bylo (vide wystep Atropos - doslownie NIC nie bylo slychac), a salka jest pod wzgledem akustyki delikatnie mowiac chujowa.

BTW jakbyscie potrzebowali akustyka na jakis gig w Wawie to ja sie pisze :)

Martex
05-24-2004, 09:20 AM
dzieki za opisanie Waszych wrazen odnosnie koncertu EC w Progresji!:) mnie takze bylo bardzo milo zagrac kolejny raz w Wawie. przyznam, ze warszawska publika byla bardzo zywiolowa i reaktywna - to bylo bardzo sympatyczne. wyszalalam sie, pogadalam - tylko szkoda, ze tak szybko musialam spadac. musze zaliczyc ten gig do udanych i oby jeszcze wiecej czadu na kolejnych imprezach! pozdrowienia for all!!!:)